Betis forlænger kontrakten med en midtbanespiller, der sættes i forbindelse med Barça

Betis forlænger kontrakten med en midtbanespiller, der sættes i forbindelse med Barça

En af de store transferhistorier, der vil opsluge Real Betis fra nu af og frem til slutningen af sæsonen, involverer Guido Rodriguez. Den 29-årige midtbanespiller, som er klar til at komme i aktion igen i weekenden efter et brækket ben, har kontraktudløb ved sæsonens udgang, og det har allerede fanget opmærksomheden fra Billige Barcelona-fodboldtrøjer, Atlético Madrid og Billige Manchester United fodboldtrøjer til kvinder, blandt andre.

Rodriguez forventes at forlade klubben til sommer, men Betis giver ikke op. Vicepræsident José Miguel López Catalán har bekræftet over for Cope Sevilla (via MD), at de vil sætte sig ned og tale med VM-midtbanespilleren i de kommende uger.

"Vi har altid haft et godt forhold til Guido. Siden han kom hertil, har han været et eksempel på professionalisme og engagement og en vigtig spiller for os. Vi har forsøgt at forlænge med Guido i lang tid. Halvandet eller to år.

"Vi forstår også hans position. Der kan komme en stor klub eller et stratosfærisk økonomisk tilbud fra Saudi-Arabien eller hvad som helst, og i sidste ende er han nødt til at træffe sine beslutninger. Hvis han ikke fortsætter, vil vi give ham en vigtig afsked og takke ham for, hvad han har gjort, og så vil alle gå deres egne veje. Til Betis' folk vil jeg sige, at vi arbejder på at beholde ham."

Med signingen af Johnny Cardoso, der slutter sig til Marc Roca, William Carvalho og Sergi Altimira i januar, er Real Betis nu mere forberedt på Rodriguez' afgang, hvis den skulle blive en realitet. Hans afgang vil dog stadig være et stort tab.


Comments