Carlo Ancelotti hjælper Mbappe med at tilpasse sig Real Madrid

Carlo Ancelotti hjælper Mbappe med at tilpasse sig Real Madrid

Mens real madrid fodboldtøj Carlo Ancelotti utvivlsomt vil være fokuseret på deres nuværende udfordring - at udnytte deres La Liga-dominans og gå så langt som muligt i Champions League - vil Kylian Mbappe være i tankerne. Italienerne har vist mindre interesse for franskmanden end næsten nogen anden, i hvert fald offentligt, men han får til opgave at finde en plads til Mbappe uden at ofre den balance, Real Madrid sæt har fundet i denne sæson.

Nylige rapporter hævder, at Florentino Perez er ivrig efter at se Mbappe spille sammen med Vinicius Junior og Rodrigo Gos i stedet for at erstatte nogen af ​​dem. Tre strategier for Mbappes ankomst er angiveligt blevet skitseret, hvilket afspejler den generelle form.

Den første er at sætte Mbappe på midtbanen, uden tvivl bytte med Vinicius, og derefter flytte Jude Bellingham tilbage til midtbanen i en 4-3-3 formation. Det betyder, at der kun er to pladser til Aurelian Chuameni, Eduardo Camavinga, Fede Valverde og Toni Kroos.

Alternativt kunne Ancelotti bevare det system, han brugte i starten af ​​sæsonen, med Bellingham bag de to angribere, og Mbappe og Vinicius erstattede Rodrygo.

Hvis Ancelotti ville insistere på at starte Bellingham fra venstre, kunne han igen bruge Kylian Mbappe i stedet for Rodrygo, men Vinicius ville danne mere en front to med den franske angriber.

I sidste ende fik Ancelotti tid nok til at tænke over tingene, og han viste ved flere lejligheder, at han ikke var gift med ét system. Det ser dog ud til, at enten Rodrigo vil blive ofret, eller også vil en midtbanespiller blive placeret på bænken for at indkvartere Bellingham på midtbanen. Toni Kroos og Fede Valverde præsterer godt over resten af ​​midtbanespillerne, men det kan betyde, at Kroos vil spille mere, hvis han føler, at Chuameni eller Camavinga vil spille mere end ham. Vil overveje at stoppe.


Comments