Manchester City beats Chelsea, Khadija Shaw winner

Manchester City beats Chelsea, Khadija Shaw winner

Shaws scoring sikrer sejren: City vinder over Chelsea i tæt kamp

Manchester City fodboldtrøje slog Chelsea med 1-0 i et afgørende topopgør og kom dermed á point med The Blues i Women's Super League. Det var en tæt affære på Kingsmeadow, som blev afgjort af Khadija Shaws 14. WSL-mål i sæsonen tidligt i første halvleg. Nederlaget var det første i 23 kampe på hjemmebane for Emma Hayes' hold, som fortsat kun topper på antal scorede mål.

Fodboldtrøjer Manchester City kom á point med Chelsea i toppen af Women's Super League efter at have sikret sig en afgørende 1-0-sejr over The Blues fredag aften.

Khadija Shaws tidlige 14. mål i WSL-sæsonen blev afgørende for City på Kingsmeadow. Det forhindrede Chelsea i at score for første gang i 11 kampe.

The Blues, som går efter deres femte mesterskab i træk, topper fortsat tabellen, men kun på antallet af scorede mål.

billige fodboldtrøjer,nye børnetøj fodbold,billige fodboldtrøjer med tryk,billige nye børnetøj fodbold

Manchester City triumferer: Shaws mål sænker Chelsea i topkamp

Det var et opgør mellem to engelske giganter, men det leverede ikke det fyrværkeri, som man havde forventet i optakten.
City tog føringen med deres første skud i kampen. Jess Park afdriblede Erin Cuthbert og spillede til Shaw, der scorede roligt. Shaw var tæt på at score igen, men blev stoppet af en god redning fra målmand Hannah Hampton. Hampton forhindrede også Chloe Kelly i at øge Gary Taylors føring til to mål.

Chelsea blev nægtet et straffespark, da nyindkøbet Mayra Ramirez blev fældet af Alex Greenwood i feltet, men dommeren vinkede afværgende. Fran Kirby og Cuthbert var tæt på at udligne for de regerende mestre i anden halvleg, før Citys målmand Khiara Keating måtte i aktion i overtiden.

Den 19-årige Keating leverede en dobbeltredning, først mod Jelena Cankovic og derefter mod Sjoeke Nusken, og sikrede dermed Manchester City udebanetrøje de tre point og deres ottende ligasejr i træk. Resultatet betyder, at WSL er helt lige med otte kampe tilbage. Chelsea og City har seks point op til Arsenal på tredjepladsen, selvom The Gunners har en kamp i hånden.
Emma Hayes' Chelsea møder Leicester City næste gang, mens City tager imod Everton.


Comments